Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bryllupper 

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu.Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Der er flere ting som kan guide på rette vej, så bruden får lige den brudebuket, der passer personligt til hende.

Romantisk - Nordisk og enkel

Biedemeier med roser

Lilla og lyserød pasteldrøm

Rød romantik - Enkel og skarp

Klassisk - Romantisk med fald

Sommerlig og naturlig

Boheme - Afslappet og et strejf af sommer

Boheme - Romantisk med fald

Klassisk - Rund og hvid med roser

Klassisk - Rund, romantisk med luftigt fald

Steampunk - Golden age

Gothic - Victorian - Dark boheme

Knaphulsblomster og Brudepigebuketter

Til et bryllup kan man vælge, at ens brudepiger også skal have en lille buket.

Brudepigebuketterne tilpasses som regel til brudens buket efter udseende og materialevalg, og efter alder på brudepigen.

Knaphulsblomster, også kaldet brystbuket bæres af gommen, eksempelvis af gommens bestman, nærmeste venner, far og svigerfar.

Buketten her bliver lavet på en nål, som i nemt kan sætte fast på tøjet. Også her laves knaphulsblomsterne så de passer til brudens brudebuket.

Hvad arbejder vi ud fra?

Brudens type

Romantisk, afslappet, struktureret, ordensmenneske m.m. Der er utallige muligheder indenfor bryllupsbinderi, derfor søger vi efter nogle tillægsord der kan beskrive eller give et godt indtryk af brudens personlighed og stil.

Brudekjolen

Brudekjolens type, snit, farve og mønstre kan guide til en eventuel facon eller nogle detaljer i den indre opbygning af brudebuketten. Eks. kan der være et sirligt broderi af perler vi skal tage højde for.

Brudens figur

Brudebukettens facon skulle gerne komplimentere og fremhæve brudens figur, derfor spørger vi gerne om en beskrivelse af bruden, ser et billede eller endnu bedre, bruden er med under bestillingen. Så vi kan tilpasse brudebuketten til hvad enten man er en str. 44 eller 34 og brudens højde.

Temabryllup

Er der et tema eller en farve som gerne må gå igennem som en rød tråd. Eks. vikingebryllup, havebryllup eller brudeparrets interesse er heste, og dette må gerne indgå på en eller anden måde.

Kontakt os

Årstidens blomster
Vestergade 3
3200 Helsinge

Tlf.: +45 48 79 14 24

Åbningstider


Mandag-torsdag
09.30-17.30

Fredag
09.30-18.00

Lørdag
08.00-14.00

Søndag
Lukket

Årstidens Blomster "Den ved siden af"
Har åben døgnet rundt - året rundt - 24/7

Bordpynt og Udsmykning

Vi tilbyder selvfølgelig også bordpynt og udsmykning til jeres bryllup. Det kan være alt lige fra udsmykning i kirken, stolerækker, bryllupsport, bordpynt, pynt til buffeten, velkomsten, fotovæg, m.m. 

Kom forbi i butikken eller kontakt os pr. telefon. 

Se evt. inspiration under "Event" og "Specialdesign"