Spring navigationen over og gå direkte til indhold

BORDPYNT & UDSMYKNING 

Mangler du inspiration til din næste begivenhed? Og kan du ikke helt bestemme dig for hvilken bordudsmykning, der passer til? Så smid bekymringerne væk, og lad os tage dig igennem processen. Sammen finder vi frem til blomsterne ud fra dine personlige ønsker. Om det er konfirmanden, der skal fejres, brylluppet der står for døren, eller noget helt tredje, så har vi mange års erfaring i at sætte kronen på værket og levere et blomsterdesign, som sætter den helt rigtige stemning. 

Boho brudebuket med hvid brud

Romantisk & Feminint

Med vores lånevaser kan du også få et romantisk og feminint udtryk uden at det skal være store dekorationer. Vaser langs bordet kan gøre det, og især når man vælger blomster efter ønskede nuancer og toner – så kan vi skabe en helhed og enten gøre opsætningen mere eller mindre feminin og sød.

Rund brudebuket med lyserøde nuancer.

Romantisk & Overdådig Dekoration

Mulighederne for borddekorationer er mange. De kan være aflange, stramme, runde, vilde, store og små. På billedet her ses en kompakt og romantisk deko med liv og boho finish.

Brudebuket i vild mark stil

Vild, Naturlig & Sommerlig

Miks og match mælkeflasker i størrelserne, og få arrangeret en masse smukke sommerlige blomster i et moderne vildt og naturligt look. Blomsterne i dette arrangement er bl.a. med græsser, og hertil blomster, der giver luft og forskellige højder. 

 

Brudebuket i biedemeier stil. Lyserøde roser og rosenknopper

Sødt, Legende & Naturligt

En moderne tendens er flere vaser spredt på bordene. F.eks. som på billedet her, hvor alle blomsterne holdes næsten lige høje og under øjenhøjde, og færdiggjort med kornblomstefamiliens Karse (en grønttype), for at tilføje de legende bevægelser.

 

Brudebuket i biedemeier stil. Lyserøde roser og rosenknopper

Fra Jord Til Bord

Få naturen rigtigt med op på bordet med denne skønne dekoration kamufleret i mos. Dens stramme midte giver en tung, men smuk kontrast til de livlige og farverige blomster, som vi tilføjer.

BRYLLUP & BRUDEBUKETTER

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu.

EVENT

Det vigtige ved et event er for os at vælge blomster, der skaber sammenhæng i både farver og stemning. Det kan være alt fra dit firmas logo til en influencer's yndlingsblomst.

Bordpynt kan være mange ting

Vaser, moskugler, dekorationer og buketter. Alle kan de laves forskelligt, høje, lange, smalle, bredde, bombastiske, lave, transparente, fyldige, m.m. Hertil k

Farverne

Dine ønsker til farver er vigtige her, men ellers kommer vi også altid med gode råd til hjælpende og kontrastfyldte farver.

Selve blomsterne er næste skridt

Vi vil altid anbefale nogle blomster til vasen eller dekorationen. For selvom vi ville ønske, at alt gik til alt, så forholder det sig ikke sådan. Vi tager højder for stænglerne, blomsterhovedets størrelse og vægt, den optiske vægt og overfladetyperne. En blomst er ikke bare blomst hos os.

EVENT

Det vigtige ved et event er for os at vælge blomster, der skaber sammenhæng i både farver og stemning. Det kan være alt fra dit firmas logo til en influencer's yndlingsblomst.

Hos Årstidens Blomster skaber vi dekorationer til både små og større lejligheder, og til små og større budgetter, og tilgodeser også miljøet.

Hos os kan man for eksempel låne vaserne til sit arrangement. 

Tilbud: Lån 6 vaser med blomster til kr. 300,-

Vi binder/arrangerer blomsterne efter dine farveønsker, og alt vi ønsker er, at flaskerne kommer retur vaskede og inden næste uges arrangementer.

SPECIAL DESIGNS

Her har du mulighed for at få et helt unikt binderi. Vi skræddersyr designet efter dine ønsker.

KONTAKT OS

Årstidens blomster
Vestergade 3
3200 Helsinge

Tlf.: +45 48 79 14 24