Spring navigationen over og gå direkte til indhold

BRYLLUP & BRUDEBUKETTER

Et bryllup er en stor begivenhed, og blomsterne til denne særlige dag vælges med omhu.Vi er uddannet blomsterdekoratører og har gennemført en række efteruddannelser, så vi råder over et bredt spekter af teknikker indenfor brudedesign, så vi er i stand til at råde, vejlede og udføre lige den type brudebuket og andet bryllupstilbehør, så det passer til jer som brudepar og udtrykker den stemning eller det tema I har valgt for dagen.

Der er flere ting som kan guide på rette vej, så bruden får lige den brudebuket, der passer personligt til hende.

Boho brudebuket med hvid brud

Romantisk Stor Boheme

Med denne brudebuket følger fylde, romantik og boho-stil. Den er moderne og legende, og så er den i udtrykket lettere vild og fyldig.

 

 

 

Rund brudebuket med lyserøde nuancer.

Rund, Stram & Feminin

Denne brudebuket samles om et væld af roser og andre runde former, som giver buketten sit feminine udtryk. Mod sensommeren egner denne buket sig særligt godt, da den stramme form twistes af lyng der sirligt stikker op imellem de andre blomster.

Brudebuket i vild mark stil

Opadgående, Vild Markstil

Er du til alt hvad den danske natur kan bringe, så er denne model lige noget for dig. Både i sin facon og materialevalg. Den består af blandet blomster, med hovedvægt af små og vilde, mens dens facon understøtter, blomsternes liv på markerne med sin tilfældige gang.

 

Brudebuket i biedemeier stil. Lyserøde roser og rosenknopper

Fra knop til Full Bloom

Er du til hele rosens udvikling fra knop til fuld blomstring, så er denne type brudebuket lige noget for dig. Den er stram, ensartet og elegant, og man ved lige nøjagtig hvad man får.

 

Romantisk brudebuket i bohemestil

Klassisk rund buket med et twist

Er du til lidt fald og vilde kanter, så er denne klassiske opbygning med legende bevægelser et godt bud. Den vil have dette fald bestående af simpelt grønt, så der stadig er størst fokus på den runde form med alle blomsterne.

Rund og hvid brudebuket med sø i baggrunden

Hvid Kærlighed

Hvad hvid, creme og champagne ikke kan danne af harmoni. Her blandes flere forskellige mindre roser, som bindes i denne stramme runde rokoko form. Til sidst kan tilføjes en kant af vildskab for at bryde det stramme look.

 

Dråbeformet brudebuket med hvid brud

Romantisk med Fald

En klassisk opbygning og stramt udtryk hele vejen igennem. Den klæder en helt tætsiddende kjole ualmindeligt godt pga. den med sin facon understøtter rigtig flot. Her bruges større og få varer for at opnå dette udtryk.

 

Vild og sommerlig brudebuket.

Vild og naturlig håndbunden buket

Denne buket afspejler sig ved det vilde sensommerudtryk (i disse farver), og har gennemgående få antal af forskellige varer, men spillet mellem varevalget giver et udtryk af mange flere varer. Den laves med niveauer og bliver løsere ud mod kanten.

 

specialdesignet brudebuket med liljer og fald

Fuld længde

Alle brudebuketter kan i og for sig laves med det flotteste lange fald. Her understreges faldet med brudeslør og freesia fra selve buketten, og forlænger og luftiggør en stram midte.

 

Brudebuket i orange og røde nuancer

Gylden Kærlighed

Klassiske rund og stram buket. Dog forlænget af legende bevægelser, der bryder udtrykket både henover buketten og munder ud i et lille fald.

 

brudebuket i steampunk stil

Steam Punk – Golden Age

Specielle ønsker modtages også. Som for eksempel denne teknik, hvor både tråd, lim og spray kommer i brug for at opnå det helt rigtige udtryk.

 

Knaphulsblomster og Brudepigebuketter

Til et bryllup kan man vælge, at ens brudepiger også skal have en lille buket.

Brudepigebuketterne tilpasses som regel til brudens buket efter udseende og materialevalg, og efter alder på brudepigen.

Knaphulsblomster, også kaldet brystbuket bæres af gommen, eksempelvis af gommens bestman, nærmeste venner, far og svigerfar.

Buketten her bliver lavet på en nål, som i nemt kan sætte fast på tøjet. Også her laves knaphulsblomsterne så de passer til brudens brudebuket.

Hvad arbejder vi ud fra?

Brudens type

Romantisk, afslappet, struktureret, ordensmenneske m.m. Der er utallige muligheder indenfor bryllupsbinderi, derfor søger vi efter nogle tillægsord der kan beskrive eller give et godt indtryk af brudens personlighed og stil.

Brudekjolen

Brudekjolens type, snit, farve og mønstre kan guide til en eventuel facon eller nogle detaljer i den indre opbygning af brudebuketten. Eks. kan der være et sirligt broderi af perler vi skal tage højde for.

Brudens figur

Brudebukettens facon skulle gerne komplimentere og fremhæve brudens figur, derfor spørger vi gerne om en beskrivelse af bruden, ser et billede eller endnu bedre, bruden er med under bestillingen. Så vi kan tilpasse brudebuketten til hvad enten man er en str. 44 eller 34 og brudens højde.

Temabryllup

Er der et tema eller en farve som gerne må gå igennem som en rød tråd. Eks. vikingebryllup, havebryllup eller brudeparrets interesse er heste, og dette må gerne indgå på en eller anden måde.

KONTAKT OS

Årstidens blomster
Vestergade 3
3200 Helsinge

Tlf.: +45 48 79 14 24

Åbningstider


Mandag-torsdag
09.30-17.30

Fredag
09.30-18.00

Lørdag
08.00-14.00

Søndag
Lukket

Årstidens Blomster "Den ved siden af"
Har åben døgnet rundt - året rundt - 24/7

Bordpynt og Udsmykning

Vi tilbyder selvfølgelig også bordpynt og udsmykning til jeres bryllup. Det kan være alt lige fra udsmykning i kirken, stolerækker, bryllupsport, bordpynt, pynt til buffeten, velkomsten, fotovæg, m.m. Kom forbi i butikken eller kontakt os pr. telefon. 

Se evt. inspiration under "Event" og "Specialdesign"