Spring navigationen over og gå direkte til indhold

HÅNDLAVET CHOKOLADE

Marcipan - (ren, pistacie, cognac og ren nougat) 

Ingredienser: Marcipan (MANDLER (52%), sukker, invertsukker og vand), kakaomasse, sukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, HASSELNØDDER, ISTACIEKERNER (PISTACIENØDDER), MANDLER, finsprit (alkohol, vand), cognac, emulgator: SOJALECITHIN, naturlig vaniljearoma. Kakaotørstof: min. 70% i mørk chokolade. Kakaotørstof: min. 32% i MÆLKEchokolade. 

Kan indeholde spor af ÆG, JORNØD.

Nettovægt, Lille æske chokolade: 215g
Nettovægt, Stor æske chokolade: 285g

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 2228 kJ / 532 kcal
Fedt: 37 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 15 g
Kulhydrat: 35 g
- Heraf sukkerarter: 33 g
Protein: 10 g
Salt: 0,06 g

Ingredienser, uddybende: Kakaomasse, sukker, mælk, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, marcipan (MANDLER 53%, sukker, ivertsukker sirup, vand), pulverfarve (majsstivelse, sukker, kakaomasse, spirulina ekstrakt, naturlig vanilje aroma og fedtreducerende kakaopulver), flormelis (sukker, 2%, kartoffelstivelse), guldpulver (majsstivelse, sukker, kakaomasse, farvestof, E172 (E555), farvestof E100, fedtreducerende kakaopulver, naturlig vanilje aroma), trøffelpulver (majsstivelse, kakaomasse, SKUMMETMÆLKSPULVER, sukker, farvestof E100, fedtreduceret kakaopulver, spirulina pulver (E331), naturlig vanilje aroma, emulgator (SOJALECITHIN)), SKUMMETMÆLKSPULVER, sukker, pebermynteolie, whiskey, print til karameldessert (sukker, farvestof: E100, E172 (E555), emulgator: solsikkelecithin), VALLEPULVER, rom, finsprit (alkohol, vand), kaffe ekstrakt (tilrettet ingrediensliste), champagne (indeholder SULFITTER), print til lakridsdessert (sukker, farvestof: E172, emulgator: solsikkelecithin), print til orangedessert (risstivelse, farvestof E100, sukker, farvestof: E163, E172, E162, emulgator: solsikkelecithin), cognac, karamelliseret sukker, kaffe, orangeskaller (tørret appelsin terninger), lakridsekstrakt, orange liquor 60% (appelsinskræl, alkohol, sukker og vand), lakrids flydende bel claro semi (lakridsekstrakt af glycerhiza glabra), orangeolie, stjerneanis, emulgator, SOJALICITHIN, naturlig vaniljearoma, salt, surhedsregulerende stof: min. 70% i mørk chokolade, kakaotørstof: 35% i karamelchokolade, kakaotørstof: min. 32% i MÆLKEchokolade, kakaotørstof: min. 48% i rubychokolade. 

Opbevares tørt og ved max 20 grader.

Leverandør:
Chokolade Mageriet Kjærstrup
Hovedgade 9-13
3730 Nexø
CVR no. 27742203